VIDEO: Annemieke Korver over het werk van Jeugdverpleegkundige in de Jeugdgezondheidszorg

Wat houdt het werk van jeugdverpleegkundige precies in? Vorig jaar werd ik als voorzitter van de V&VN Vakgroep Jeugdverpleegkundigen en Ambassadeur voor de Jeugdverpleegkundigen door GGD GHOR NL benaderd of ik mee wilde werken aan een film over het werk van de jeugdverpleegkundige. Natuurlijk wilde ik dat en dus ging ik een dag met een cameraploeg op pad. Samen met jeugdverpleegkundige en JVambassadeur Anne-Katrien vertel ik wat ik zo leuk vind aan het werk van jeugdverpleegkundige.

Anne-Katrien vertelt over het werk van jeugdverpleegkundige 0-12 jaar. Ik deel mijn ervaringen over het werk van jeugdverpleegkundige 12-18 jaar.

Je kunt Annemieke volgen op Instagram, Twitter, en LinkedIn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *