Dagvoorzitter

Dagvoorzitter

 “Met haar talent voor presenteren en inhoudelijke betrokkenheid een toegevoegde waarde
op elk event in de gezondheidszorg!” 

 

Annemieke is dagvoorzitter op evenementen in de gezondheidszorg met gerelateerde onderwerpen. Op een natuurlijke manier presenteert zij het event en is daarnaast een aanvulling op het programma door haar inhoudelijke betrokkenheid. Annemieke presenteert het programma, introduceert sprekers, stelt kritische vragen, leidt vragenrondes en zorgt voor interactie met het publiek. Voorafgaand aan het event bestaat de mogelijkheid om Annemieke te betrekken in de organisatie.

Interactief, energiek & legt verbinding

Vanuit een enthousiasme voor het podium geeft Annemieke op authentieke wijze het dagvoorzitterschap vorm. Altijd vol positieve energie gaat zij de interactie aan met de zaal, zowel op het podium als in de pauzes. Haar achtergrond in de gezondheidszorg maakt dat zij verbinding kan leggen met de doelgroep en het centrale thema wat ervoor zorgt dat zij van toegevoegde waarde is voor het event.

Aangesloten bij hét sprekersbureau in de gezondheidszorg: De Zorgsprekers.

Ervaring

Annemieke is op verschillende evenementen in de gezondheidszorg dagvoorzitter geweest. Van dé Expertisedag voor Jeugdverpleegkundigen tot een diner pensant binnen een leertraject voor ambassadeurs met directeuren, wethouders en politici.

Annemieke Korver als dagvoorzitter

Meer informatie over Annemieke als dagvoorzitter, boekingen en/of tarieven? Neem dan contact op via het contactformulier.

"Op de Expertisedag voor de Jeugdverpleegkundigen heeft Annemieke het dagvoorzitterschap op zeer succesvolle wijze vervuld wat resulteerde in een 8,1 beoordeling van de aanwezige jeugdverpleegkundigen en verpleegkundig specialisten. Als organisator is het heel fijn om met Annemieke samen te werken. Zij denkt mee in de voorbereiding, is inhoudelijk betrokken en heeft talent voor presenteren. Haar stralende persoonlijkheid is niet alleen op het podium, maar ook in de pauze van meerwaarde voor het event." Anita Seinen - SCEM

Anita Seinen 21/01/2019

<< Prev
Next >>
Je kunt Annemieke volgen op Instagram, Twitter, of LinkedIn.