Spreker

Spreker

“Inspireert verpleegkundigen met haar enthousiasme en bevlogenheid
tot het tonen van leiderschap in de gezondheidszorg!”

 

Annemieke is verpleegkundige én verplegingswetenschapper. Als spreker combineert Annemieke wetenschappelijke kennis met persoonlijke ervaringen uit de praktijk. Zij geeft lezingen, verzorgt workshops en deelt haar kennis in de vorm van (gast)colleges over onderstaande onderwerpen.

Verpleegkundig leiderschap

Er wordt nog vaak gedacht dat verpleegkundigen zich alleen maar bezig houden met zorg & ziekte. Annemieke doorbreekt dit idee en laat zien dat het vak veel meer in zich heeft. Als verpleegkundige, verplegingswetenschapper en docent Verpleegkunde aan de Hogeschool Utrecht houdt Annemieke zich continu bezig met het profileren, positioneren & professionaliseren van verpleegkundigen én het verpleegkundig vak. Op inspirerende wijze laat Annemieke zien hoe zij verpleegkundig leiderschap toont en wat de invloed hiervan is. Annemieke is ook opgenomen als spreker in de sprekerspool van de website verpleegkundig leiderschap.

Social media, bloggen & vloggen in de gezondheidszorg

De invloed van social media is enorm. Ook binnen de gezondheidszorg. Annemieke is een expert op het gebied van social media inzetten in de gezondheidszorg. Zij deelt haar kennis tijdens een lezing/workshop en geeft tips hoe je social media, bloggen & vloggen in kunt zetten in de gezondheidszorg. Zij laat aan de hand van wetenschappelijke onderzoeksresultaten en concrete voorbeelden zien welke doelen je kunt bereiken.

Aangesloten bij hét sprekersbureau in de gezondheidszorg: De Zorgsprekers.

Ervaring

Annemieke heeft op diverse evenementen van hogescholen, gezondheidszorginstellingen en beroepsverenigingen een lezing gegeven. Een selectie waar zij een lezing of gastcollege heeft verzorgd zijn Hogeschool Utrecht, UMC Utrecht, GGD en V&VN. Daarnaast verzorgt zij workshops binnen het leertraject tot ‘Ambassadeur voor de Jeugdverpleegkundigen’ en het opleidingsprogramma tot ‘Opinieleider’.

Annemieke Korver als spreker

Meer informatie over Annemieke als spreker, boekingen en/of tarieven? Neem dan contact via het contactformulier.

"Op 15 januari 2019 heeft Annemieke Korver een presentatie gegeven voor de leden van Rho Chi Chapter at-large over “social media inzetten in de gezondheidszorg” met als doel: “jezelf én het vak verpleegkunde profileren, positioneren en professionaliseren”. Zij vertelde levendig over het onderzoek dat zij heeft gedaan naar de invloed van vloggen op jongeren als middel om gezond gedrag te stimuleren. Vervolgens gaf zij de aanwezige verpleegkundigen praktische tips hoe zij social media in konden zetten om het mooie vak van verpleegkundige te profileren. Om zoals zij zei “het onzichtbare en onmisbare werk van de verpleegkundigen meer zichtbaar te maken”. Annemieke is een enthousiasmerende spreker, die vanuit haar eigen ervaring en kennis put om relevante en actuele thema’s in de zorg aan de orde te stellen." - Anneke van den Pol - Grevelink, Bestuurslid Rho Chi at-Large Chapter

Anneke van den Pol 21/01/2019

<< Prev
Next >>

 

Je kunt Annemieke volgen op Instagram, Twitter, of LinkedIn.